Krátka vizitka:
Známy potravinový kritik prešiel po vyše 20 tich rokoch práce v potravinárstve na druhú stranu a to k nám, spotrebiteľom. Študoval v Írsku vysokú školu marketing a riadenia maloobchodných sietí. Otvoril niekoľko prevádzok a ako bývalý riaditeľ maloobchodných sietí navštevoval rôzne výrobne potravín v zahraničí. Je autorom prvého Potravinového Semafóra na Slovensku, ktorý presadil vo vláde. Založil organizáciu Testy Potravín SK, získava šokujúce informácie a odhaľuje podvody v potravinárstve. Nás spotrebiteľov upozorňuje na to, ktoré potraviny sú skutočne kvalitné nielen kvalitou ich mrketingu, ale aj kvalitou ich zloženia. Učí nás, ako ich kriticky analyzovať a na základe našich vlastných preferencií aj teda ako nakupovať. Spolupracuje s výrobcami, ktorí sa snažia o zmenu a bojuje proti tým menej poctivým, ktorí namiesto zmeny v kvalite produktov, prešli iba k zmene spôsobu propagácie ich výrobkov. Tých Patrick nazýva OTRAVINÁRI. Ako hovorí sám Patrick: “Niekedy sme zbierali céčka, teraz sú to éčka”. Pokiaľ sa im pri nákupoch chceme vyhnúť, strávime tým aj celý deň, ale práve Patrikova práca nám pomáha sa v tom zorientovať.